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  • Source: International Journal of Food Science & Technology. Unidade: EP

    Subjects: CINÉTICA, PEROXIDASE

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    • ABNT

      ALIBERTI, Nathalia da Cunha Murasaki et al. Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water. International Journal of Food Science & Technology, v. 44, n. 12, p. 2662-2668, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Aliberti, N. da C. M., Silva, R. M. S., Gut, J. A. W., & Tadini, C. C. (2009). Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water. International Journal of Food Science & Technology, 44( 12), 2662-2668. doi:10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x
    • NLM

      Aliberti N da CM, Silva RMS, Gut JAW, Tadini CC. Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2009 ; 44( 12): 2662-2668.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x
    • Vancouver

      Aliberti N da CM, Silva RMS, Gut JAW, Tadini CC. Thermal inactivation of polyphenoloxidase and peroxidase in green coconut (Cocos nucifera) water [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2009 ; 44( 12): 2662-2668.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.02100.x
  • Unidade: EP

    Subjects: AÇAÍ, POLPA, ENZIMAS, HOMOGENEIZAÇÃO

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    • ABNT

      ALIBERTI, Nathalia da Cunha Murasaki. Influência da homogeneização a alta pressão sobre a retenção de antocianinas presentes na polpa de açaí (Euterpe oleraceae Mart.). 2009. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2009. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-11082010-152209/. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Aliberti, N. da C. M. (2009). Influência da homogeneização a alta pressão sobre a retenção de antocianinas presentes na polpa de açaí (Euterpe oleraceae Mart.) (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-11082010-152209/
    • NLM

      Aliberti N da CM. Influência da homogeneização a alta pressão sobre a retenção de antocianinas presentes na polpa de açaí (Euterpe oleraceae Mart.) [Internet]. 2009 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-11082010-152209/
    • Vancouver

      Aliberti N da CM. Influência da homogeneização a alta pressão sobre a retenção de antocianinas presentes na polpa de açaí (Euterpe oleraceae Mart.) [Internet]. 2009 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-11082010-152209/

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